•  Home
  • DCM producten - Hurkmans Gazon(current)

DCM producten

Nagenoeg iedere bodem en ieder gazon heeft op zijn tijd extra verzorging nodig. Een meststof bijvoorbeeld om de grond in het voorjaar een injectie aan voedingsstoffen te geven. Of een portie magnesium om het gras weer wat van zijn oorspronkelijke, frisse kleur terug te geven. Wat uw bodem of gazon ook nodig heeft, D’n Hurk Gazon heeft het voor u.

Samenwerking met DCM

In voeding en meststoffen heb ik heel bewust de samenwerking gezocht met DCM. Ik heb meer dan tien jaar bij een grote plantenkwekerij gewerkt. Ik weet dat organische stoffen op langere termijn een veel positiever effect hebben dan allerlei lapmiddelen met vaak chemische ingrediënten. Welnu, DCM werkt uitsluitend met producten op organische basis. De keuze voor DCM was dan ook snel gemaakt.

Weet u niet welk product u nodig heeft?
Geen probleem. Ik adviseer u graag. Eventueel voer ik een bodemanalyse uit, zodat we precies weten wat de verschillende waarden in de ondergrond zijn en ik heel gericht te werk kan gaan om uw gazon er weer snel bovenop te helpen. Overigens voer ik standaard al een gratis pH-analyse uit voordat ik een nieuw gazon bij u aanleg. Dat komt de kwaliteit van uw gras alleen maar ten goede.

Back to top